Sinds vijfentwintig jaar creëert en realiseert Nathalie Devallée tuinen en landschapsruimten. Ze stelt vernieuwende oplossingen voor met respekt voor de eisen van de opdrachtgever – dat hij eigenaar van een huis of een appartement, dat hij een onderneming, een architect of een promotor is.

Nathalie Devallée behartigt een stijl, de tuin van de XXIste eeuw en een reputatie, deze van “clé en main” te bezorgen.

Privélandschappen

De tuin, het park, het terras, de patio: de privéslandschappen waar we graag naar kijken, waar we graag in leven ; de privés tuinen, groot of klein, waar we onze tijd, ons geld, ons denkwijze aan wijden.

Deze ruimten zijn het ontmoetingspunt van droom en werkelijkheid. Het is precies daar waar u Nathalie Devallée zult tegenkomen, een ideëendoos in één hand, een rekenmachine in de andere.

Ondernemingen

Ten opzichte van de klanten, het personeel, investeerders en partners wil het bedrijf een imago tonen dat zelfvertrouwen weerspiegelt. Met het ordenen van de buitenruimten van haar gebouwen bepaalt de onderneming haar plaats in de wereld en geeft ze van zichzelf een duidelijke en aantrekkelijke omschrijving.

Immobiliën

Voor de architecten, makelaars of projectontwikkelaren, moet de buitenruimte het geheel van het projekt tonen en helpen verkopen. De verstandige raad, de relevante schets, de deskundige studie zijn de verschillende bijdragen van het studiebureel Nathalie Devallée om dit allemaal te bereiken.

Nathalie Devallée is lid van de Belgische Vereniging van Tuin- en Landschapsarchitecten (BVTL)  en van Blikveld – vakvereniging voor landschapsarchitectuur.

In 2004 ontving ze de Jules Janlet First Prize van de ISla School of Landscape Architects in Gembloux voor haar project in de Clinique Saint-Jean in Brussel.

Advies Automatisch Sproeien Baksteen Belgisch Beplantingen Besnoeiing Binnenplaats Binnenplanten Blauwe steen Boomgaard Budget Buiten omgeving Burle Marx Carport Creatie Design Dolomie Engels Exotisch hout Fontein Gabion Glas Grondwerk Haag Hammam Hedendaags Huis Kunstwerk Lagunage Landschap Medicinaal Mixed border Omheining Onderhoud Palissage Park Patio Plaveisel Poolhouse Renovatie Residentie Robot Tuin Mobilair Sauna Snoeiwerken Staal Studie Terras Topiaire Tuin Tuinhuis Tuinplan Tuin sitting Verlichting Vijver Vlaams Voor tuin Water Zen Zorg Zwemvijver Zwembad op maat