Fotoalbum

Home/Fotoalbum

Provincie Namen – september 2018

In dit prachtige landgoed hebben we een meer intieme tuin rondom dit ouderlijk huis gecreëerd. Het was nodig om een beetje privacy te geven zonder te breken met het prachtige hele gebied. Een prachtig houten terras, bogen, grind opritten getraceerd door metalen randen, veel verschillende soorten planten voor heggen en bloembedden. Het licht is niet vergeten, om de verschillende reeksen plantages te benadrukken. Drie ruimtes met moestuinen versterken de indruk van intimiteit.

Waals Brabant – mei 2018

In deze residentie heeft elke eigenaar zijn tuin en elke eigenaar wil deze personaliseren door de algemene normen van de woning te respecteren. We hebben grote bedden getraceerd terwijl we een stuk grind achterlieten opgespannen door metalen randen. De voor- en achterkant van de tuin zijn verbonden door een oprijlaan in grote schalieplaten aan de zijkant van het huis.

Brussel – april 2018

Dit Brusselse gebouw uit de jaren 70 beschikt over een grote tuin aan de achterkant, voor het gebruik van de bewoners op de begane grond. Het eerste deel wordt de ondergrondse parkeergarage, en een tweede deel dieper in de grond naar de andere tuinen in de omgeving, die samen een landelijk dal te vormen. Het uitzicht is absoluut schitterend. Dus hebben we hard gewerkt om deze tuin een prachtig perspectief te geven om een ​​indruk van grote diepte te geven. In het bijzonder was het nodig om de bodem van de grond omhoog te brengen om de beschikbare ruimte te vergroten. De andere grote uitdaging was om een ​​echte tuin op de vloer van de parkeerplaats te installeren. We moesten worden afgevoerd, te delen ruimte tussen gazons, bloemperken en grind partijen vormen te tekenen in metaal stoepranden, het installeren van semi-ingegraven containers, maatwerk een grote corten staal kan ook half begraven één spelen ongeveer vijftien meter tot een scheiding hek installeert, een moestuin, jurk een grote ground support muur wordt gemonteerd, verlichting, snoeien zorgen voor een kaart van de grote bomen hen een gevoel te geven ...

Tuin aanleg

We kunnen de tuinen die we creëren op verzoek van onze klanten realiseren. We hebben de vaardigheden om al het werk uit te voeren. De indeling van een tuin is vaak meer dan plantages of snoeien. Het kan nodig zijn om de grond voor te bereiden door grondwerken en drainage, om een terras en paden te bouwen - hout, Belgisch hardsteen of grind, met metalen of stenen randen... Het is ook noodzakelijk om verlichting te bieden en automatische watergift in sommige gevallen. Andere werken kunnen een vijver, een trap, kunstwerken omvatten.

Vlaams Brabant – october 2017

Om dit terras te voltooien, vroegen de eigenaren me om samengestelde plantages toe te voegen in een reeks mooie vaste en mobiele bakken die ik met hen koos. We hebben ook een plantaardige charme gecreëerd!

Waals Brabant – september 2017

Deze grote ruimte was een uitdaging, want vóór het planten was het nodig om de aarde in de diepte te renoveren om al zijn kwaliteiten te draineren en te herstellen. Het was ook nodig om een echt gazon te zaaien ... We konden toen bedden van grassen en vaste planten trekken, samengestelde heggen installeren ... We trokken een mooie gebogen oprit - in grind en metalen rand - en een Hortensia Hydrangea Annabelle die een prachtig plein vormt voor het huis.

Brussel – augustus 2017

We hebben deze ruimte volledig gerenoveerd met een blauw stenen en grindterras, bloembedden en bomen rondom. We brachten de verlichting en integreerden dit mooie bassin met fontein. We zijn niet vergeten om alle wanden opnieuw te schilderen om het effect van licht te vergroten!

Brussel – mei 2017

We realiseerden deze tuin meer dan twee jaar, in coördinatie met de volledige renovatie van het huis. De onderkant van de tuin is alleen gerenoveerd, met een nieuw gazon en een grindcirkel met metalen randen aan de voet van deze prachtige boom. In de buurt van het huis hebben we bomen toegevoegd en de grond met een halve meter opgetild om deze met een nieuwe trap te verbinden. We hebben bloembedden met aangepaste vormen ontworpen. We hebben ook een gazon in rollen gelegd. Aan de kant van de straat hebben we ook een gazon in rollen gelegd en heggen geplant, bloembedden langs de oprit toegevoegd en een prachtige magnolia opgezet ...

Brussel – april 2017

Deze tuin was een vreselijke natte vlakte, omringd door een enorme dijk en gigantische heggen die 30 vierkante meter naar de eigenaars vlogen! Dit alles is omgetoverd tot een reeks geplante terrassen. Het lichteffect is bijzonder merkbaar! We hebben ook het veld gerenoveerd en een gazon op rol gezet. Een gravel met metalen randen biedt onderdak aan een bankje en een hangmat in de zomer. Andere bloembedden en fruitbomen omringen het gazon.

Brussel – maart 2017

De eigenaar van deze tuin wilde vooral een nettuin. We hebben een nieuw gazon in rollen gelegd, de bodem uitgezet met een grindruimte met metalen randen, een houten schuur geïnstalleerd en de twee zijhegjes op identieke wijze uitgesneden. We hebben ook ruimte gemaakt voor bloembedden die de eigenaar later heeft geplant.